logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

CLÀUSULA DE FORMULARI – ALTA NEWSLETTER –

3.1 Clàusula consentiment –ALTA NEWSLETTER-

 

Text Legal 

 

Li informem que les dades personals recaptades mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incorporades al fitxer:

 

1- [USUARIS WEB / NEWSLETTER], degudament inscrit al Registre Públic d’Inscripció de Fitxers de Dades Personals de la “l’Agència Andorrana de Protecció de Dades”, del que és responsable de LOOPA AULA TECNOLÒGICA, [d’ara endavant LOOPA AULA TECNOLÒGICA], amb domicili social al C/ Valira, 2 pis 1er  – AD500 ANDORRA LA VELLA (PRINCIPAT D’ANDORRA), NRT L-712812-B, amb el Registre de Comerç numero 926855E, E-mail info@loopa.ad, amb la finalitat de donar-se d’alta en el newsletter, per enviar-li informació periòdica dels nostres serveis que siguin del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics.

 

Si bé en qualsevol moment podrà oposar-se a aquest tipus d’enviaments, enviant un correu electrònic a l’adreça info@loopa.ad indicant en l’assumpte “BAIXA DE LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ”, o bé en l’opció corresponent en rebre una comunicació electrònica.

 

LOOPA AULA TECNOLÒGICA es compromet a utilitzar les dades recaptades mitjançant aquest formulari, únicament per la finalitat esmentada anteriorment.

 

L’Interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recaptades mitjançant la lectura de la present clàusula.

 

L’Enviament d’aquest e-mail, implica l’acceptació expressa de les clàusules exposades.

 

Així mateix, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i, si escau, d’oposició (Drets ARSO), en els termes establerts per la Llei qualificada 15/2003, presentant o enviant una sol·licitud per escrit, dirigida a: C/ Valira, 2  pis 1er – AD500 ANDORRA LA VELLA (PRINCIPAT D’ANDORRA), o bé a través del correu electrònic a info@loopa.ad i acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.