logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Campus

Loopa > Campus

Que fem?

Els Campus tenen una durada d’una setmana i 4 hores diàries, amb una pausa de 30 minuts, en un horari de 9:00h a 13:00h.  La jornada es divideix en la formació, la construcció dels robots, la programació i l’assoliment dels reptes proposats. També treballarem la programació de videojocs, la realitat augmentada i la impressió 3D. El Campus es divideix en un grup de petits (6 a 8 anys) i un grup de grans (de 9 a 14 anys). Cada grup treballa amb materials i reptes diferenciats.

Els monitors donaran suport als participants de forma continuada, donant les pautes per tal que aquests puguin seguir endavant.

Preguntes freqüents sobre el campus?

 • Tinc que portar algun material?
  No, nosaltres posem els robots i els ordinadors portàtils.
 • Farem alguna pausa?
  Si, una pausa de 30min per esmorzar. Porteu de casa l’esmorzar.
 • Que passa si em poso malalt o tinc algun imprevist?
  En cas d’imprevist et retornem la totalitat de la inscripció, fins una setmana abans de l’inici del taller.  En cas d’anul·lar la reserva dins la setmana abans de l’inici et retornem un 50% de la inscripció.
 • Com puc reservar plaça?
  Omplint el formulari de la inscripció al link específic per cada Campus.

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.