logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

CLÀUSULA DE FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

2.1 Clàusula de consentiment formulari Web – INSCRIPCIÓ –

 

Textos Legals 

 

Li informem que les dades personals recaptades mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, seran incorporades al fitxer:

 

1- [USUARIS WEB / NEWSLETTER], degudament inscrit al Registre Públic d’Inscripció de Fitxers de Dades Personals de la “l’Agència Andorrana de Protecció de Dades”, del que és responsable de LOOPA AULA TECNOLÒGICA, [d’ara endavant LOOPA AULA TECNOLÒGICA], amb domicili social al C/ Valira, 2 pis 1er – AD500 ANDORRA LA VELLA (PRINCIPAT D’ANDORRA), NRT L-712812-B, amb el Registre de Comerç número 926855E, E-mail info@loopa.ad, amb la finalitat de gestionar aquest formulari per atendre la seva consulta, així com l’enviament d’informació periòdica dels nostres serveis, fins i tot per mitjans electrònics.

 

Si bé en qualsevol moment podrà oposar-se a aquest tipus d’enviaments, enviant un correu electrònic a l’adreça info@loopa.ad indicant en l’assumpte “BAIXA DE LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ”, o bé en l’opció corresponent en rebre una comunicació electrònica.

 

LOOPA AULA TECNOLÒGICA es compromet a utilitzar les dades recaptades mitjançant aquest formulari, únicament per la finalitat esmentada anteriorment.

 

L’Interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recaptades mitjançant la lectura de la present clàusula.

 

L’Enviament d’aquest e-mail, implica l’acceptació expressa de les clàusules exposades.

 

Així mateix, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i, si escau, d’oposició (Drets ARSO), en els termes establerts per la Llei qualificada 15/2003, presentant o enviant una sol·licitud per escrit, dirigida a: C/ Valira, 2º 1ª – AD500 ANDORRA LA VELLA (PRINCIPAT D’ANDORRA), o bé a través del correu electrònic a info@loopa.ad i acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.