logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Loopa amb Jordi Fernandez

Loopa > Notícies  > Loopa amb Jordi Fernandez

Loopa amb Jordi Fernandez

La tecnologia té un lloc reservat a Els Matins de la Nacional amb l’espai Loopa. Avui el Jordi Fernández ens parla del campionat WRO celebrat a Salt (Girona) aquest darrer cap de setmana i amb una destacada segona posició per l’equip andorrà i ens explica els 9 punts importants dins el món de la programació per tal de que en un futur no massa llunyà als nostres joves s’els hi obri un món laboral espectacular.

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.