logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Experiència al Vex World Champioship de Louisville (Kentucky, USA)

Loopa > Competicions  > Experiència al Vex World Champioship de Louisville (Kentucky, USA)

Experiència al Vex World Champioship de Louisville (Kentucky, USA)

És la competició internacional de robòtica que aplega més joves de tot el món i és la primera vegada que hi participa un equip de LOOPA.

Però per arribar en aquesta fita mundial, l’equip CALCETEAM va haver de superar una fase classificatòria prèvia a Girona on hi van participar 16 equips i de la qual donava la classificació pel Campionat d’Espanya. Una vegada assolida aquesta aquesta fita, de la qual van quedar primers, va arribar el torn de participar al Campionat de Catalunya on altra vegada van assolir la primer posició i l’endemà va tocar afrontar el Campionat d’Espanya.
Respecte a la fase de classificació els robots i el nivell va pujar molt, però l’equip CALCETEAM també va fer millores en la programació i en el robot i amb això vam aconseguir el premi a l’Excel·lència i la classificació directa a la final de la competició internacional VEX IQ Challenge.

Una vegada a Louisville ens va enlluernar la immensitat i la grandiositat de l’espai i de la competició en sí. Hi havia més de 300 equips  de molts llocs diferents del món.
La primera missió va ser trobar tots els equips amb els quals faríem les aliances per començar a parlar de quina estratègia fer per intentar aconseguir la puntuació més alta.
Els tres dies de competició van anar molt bé, tot i el cansament acumulat ja que són dies amb moltes emocions i molta pressió mental per a que tot surti molt bé.

Al final hem quedat els 102 en Skills (de 420 equips) i 39 en TeamWork a la nostra divisió (de 82 equips). Resultats més que millors donat el temps dedicat i el nivell internacional.

Volem agrair els nostres patrocinadors pel seu suport i per apostar per la robòtica educativa a Andorra.

Aquesta activitat s’ha pogut dur a terme gràcies al patrocini de:

  • ACTUATECH – ACTUA INNOVACIÓ
  • ANDORRA TELECOM
  • FEDA
  • ILLA CARLEMANY
  • GOVERN D’ANDORRA
  • HOTANSA
  • RTVA
No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.