logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Jo,robot amb Joan Rovira: Virus

Loopa > Notícies  > Jo,robot amb Joan Rovira: Virus

Jo,robot amb Joan Rovira: Virus

Una de les paraules de l’any en el món informàtic serà sense dubte “Ransomware”. Les grans empreses ho han patit, però la por arriba quan un autònom o una petita empresa no té un equip d’informàtics per tal d’evitar o arreglar aquests atacs. (Ransom de rescat, i Ware com a part de la paraula “SoftWare). Són un perill públic i que fins i tot es pot llogar o comprar en fromat “kit” a la zona fosca de la xarxa.

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.