logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Jo,robot amb Angie: Valheim

Loopa > Notícies  > Jo,robot amb Angie: Valheim

Jo,robot amb Angie: Valheim

Amb la nostra col.laboradora de “Loopa”, l’Angie Medina, parlem de competicions, de resultats, de campus i d’un joc que ho està petant. Són dies d’activitat frenètica als estudis Coffee Stain, ja que el seu nou joc de supervivència cooperatiu de món obert ‘Valheim’, s’acaba d’estrenar al llistat dels Steam Early Access. De 8000 usuaris el dia 2 de febrer  més de 164.000 en només set dies. Ara ja són milions!!!!

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.