logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Jo,robot amb Joan Rovira: Campus + Ingenuity

Loopa > Notícies  > Jo,robot amb Joan Rovira: Campus + Ingenuity

Jo,robot amb Joan Rovira: Campus + Ingenuity

Ens visita el Joan Rovira de l’Aula Tecnològica Loopa. Us donem tots els detalls del campus de Pentecosta que se celebrarà del 25 al 28 de maig per a canalla de 6 a 14 anys. El nostre col.laborador també ha fet un seguiment de l’Ingenuity, l’helicòpter de la NASA que ha assolit una fita històrica tot volant per sobre de la superfície d’un altre planeta.

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.