logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Jo,robot amb Joan Rovira: 7 minuts de terror

Loopa > Notícies  > Jo,robot amb Joan Rovira: 7 minuts de terror

Jo,robot amb Joan Rovira: 7 minuts de terror

7 mesos de viatge i 7 minuts de terror és el que més ha marcat l’arribada del vehicle espacial “Perseverance” a Mart. Amb el Joan Rovira de l’Aula Tecnològica Loopa, expliquem tots els detalls d’aquest amartatge històric i que ens pot aportar moltes dades sobre el planeta vermell. Ens fixem també en “NÜWA”, una ciutat sostenible, d’un milió d’habitants i dissenyada per personal de la UPC i que podria ser realitat en un futur. (Si us atreu molt aquest tema, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB, hi ha una exposició de Mart i els seus vincles amb la Terra).

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.