logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Jo,robot amb Jordi Fernandez:VEX IQ Challenge

Loopa > Notícies  > Jo,robot amb Jordi Fernandez:VEX IQ Challenge

Jo,robot amb Jordi Fernandez:VEX IQ Challenge

Avui a l’espai dels companys de l’Aula Tecnològica Loopa, parlem de les competicions VEX IQ per a alumnes de 5è i 6è de primària i de 1r i 2n d’ESO. Hi va haver prèvia el passat dissabte i es juguen les garrofes el pròxim dia 6 de febrer a la fase final. Fem també una pinzellada de la First Lego League que se celebrarà el dimecres dia 10.

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.