logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Jo,robot amb Jordi Fernandez: VEX Robotics World Championship

Loopa > Notícies  > Jo,robot amb Jordi Fernandez: VEX Robotics World Championship

Jo,robot amb Jordi Fernandez: VEX Robotics World Championship

Amb el Jordi Fernàndez i els companys de Loopa, marxem cap als EE.UU. Un cop superada la revisió del robot per part dels jutges el passat diumenge i després d’una inauguració virtual però espectacular, l’equip andorrà ja està a punt per participar en el campionat del món que se celebra a Texas tot i que per la pandèmia, serà tot en línia.

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.