logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Jo,robot amb Jordi Fernandez: Robots de cinema

Loopa > Notícies  > Jo,robot amb Jordi Fernandez: Robots de cinema

Jo,robot amb Jordi Fernandez: Robots de cinema

El Jordi Fernàndez i els companys de l’Aula Tecnològica LOOPA aprofiten la darrera entrega dels premis “Oscar” per proposar-nos 11 pel·lícules que tenen algun robot, sigui protagonista principal o no entre els seus persontages. Films no gaire comercials com “Ex Machina” o “Un amigo para Frank”, passant per cinema familiar amb “Wall-E” o el “Gigante de hierro” i fins a clàssics de la història com “Blade Runner”, “Terminator 2” o “2001: Una odisea del espacio”.

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.