logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Participació al programa La Rotonda a RTVA

Loopa > Competicions  > Participació al programa La Rotonda a RTVA

Participació al programa La Rotonda a RTVA

La experiència de la competició VEX WORLD al programa de LA Rotonda. Gràcies RTVA.

VEX ROBOTICS WORLDS a RTVA

La rotonda 1a part – Present i futur de la robòtica amb petits enginyers

Els alumnes de l’aula tecnològica Loopa Albert Nadal, Ares Rovira, Frans Visent i el seu entrenador, Joan Rovira, acaben de tornar d’una competició de robòtica als Estats Units. Ens expliquen la seva experiència i com veuen el present i el futur. Amb aquests petits enginyers reflexionem sobre on són els límits de les màquines i com la robòtica ajuda a endreçar i estructurar les idees.

Podeu veure el programa clicant al link: Programa La Rotonda

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.