logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Loopa amb el Jordi Fernández

Loopa > Notícies  > Loopa amb el Jordi Fernández

Loopa amb el Jordi Fernández

A l’espai de l’Aula Tecnològica Loopa el Jordi Fernández ens parla de la nova tendència de generar imatges amb intel·ligència artificial. Imatges de menjar després de sentir-ne la recepta, un astronauta a sobre d’un cavall, Dark Wader amb una segadora de gespa arreglant un jardí…tot és possible. A partir d’ara sentireu noms com DALL.E 2 molt sovint però… la pregunta que ens fem… ètica, reflexions, fake news… fins a on pot arribar tot plegat?

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.