logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Regals Robòtics per aquestes festes

Loopa > Notícies  > Regals Robòtics per aquestes festes

Regals Robòtics per aquestes festes

Per tots aquells que esteu pensant en regals robòtics per aquestes festes, aquí trobareu un llistat de diferents productes que hem escollit dins una amplíssima gamma que actualment es pot trobar al mercat. Aquesta selecció l’hem feta d’acord 3 criteris: Base educativa, fiabilitat i recursos d’activitats disponibles.

Cal remarcar, que tots aquest productes, es basen en un acompanyament de l’adult, que haurà de guiar/acompanyar  al nen/a en les diferents activitats. Aquesta serà una magnífica oportunitat per compartir amb els vostres fills jocs, que segut també us enganxaran. Lògicament, el grau d’assistència dependrà de l’edat dels nens/es. Alta dels 4-8 anys i més baixa dels 9-12 anys.

Nota: Entre parèntesis l’edat recomanada.

Aquesta selecció l'hem fet d'acord a 3 criteris: Base educativa, fiabilitat i recursos d'activitats disponibles

LEGO EDUCATION:

LEGO disposa d’una gama molt complerta de productes destinats a promoure els coneixements STEM i l’aprenentatge participatiu i imaginatiu. Tots els seus productes estan altament contrastats i disposen d’una molt àmplia gama de recursos.

Coding Express (2-5a)

WeDo 2.0 (7+)

Màquines Simples (7+)

Boost (8+)

Robot EV3 (10+)

La botiga MÓN IMAGINARI és LEGO EDUCATION distribuïdor autoritzat a ANDORRA. Durant les festes disposen d'un corner a l'ILLA CARLEMANY

JOCS DE TAULA

 

Jocs de taula que ens endinsarà al món de la codificació. Generalment el joc en proposarà un repte que mitjançant un codi que haurem de fer amb les diferents cartes podrem superar la missió.

Bits&Bytes (5+)

Robot Turtles (5+)

Code Master (8+)

ROBO WUNDERKIND (6+)

 

Robot que es construeix amb un seguit de peces que s’uneixen d’una manera molt ràpida i sense dificultats. Jocs i activitats guiades mitjançant aplicacions en tauleta.

SPHERO i/o OLLIE (8+)

 

Diversa gamma de robots que podem controlar des del mòbil o tauleta. Diversos jocs guiats o possibilitat de programar-los. Molt divertits.

TRUE-TRUE (7+)

Simpàtic robot que podem programar per fer diferents missions mitjançant cartes amb diferents accions. També podem interactuar des d’una tablet. Important adquirir propostes d’activitats per tenir recursos.

MATATALAB (4-9a)

Similar al TRUE TRUE.

QOBO ROBOT (6+)

Robotet tortuga, similar al TRUE TRUE o MATATALAB. Segueix el principi dels coneguts robots com BeeBot o Cubetto. Disposa de fitxes que ens permeten codificar les accions del robot.

ANKI COZOMO (7+)

Simpàtic robot basat amb intel·ligència artificial, que també fa una paper de mascota.  Porta un paquet de jocs per fer.

OSMO (6+)

Jocs de realitat augmentada. Ens caldrà disposar d’un ipad. Actualment tenen el pack Words i el de Tangram.

DASH & DOT (7+)

Simpàtics robots que mitjançant múltiples aplicacions per tauleta ens tindran una bona estona entretinguts. Moltes activitats guiades i possibilitat de programar-los interactuant amb els diferents sensors que incorporen.

FISCHERTECHNIK

Àmplia gamma de construccions i robots per diferents edats. Molt bona construcció i varietat. Disposen tant de construccions simples com de robots.

Us deixem el podcast de ràdio del “Això no va a missa” d’aquest 10 de desembre on també parlem dels regals robòtics

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.