logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

VEX COMPETITION ANDORRA

Loopa > Competicions  > VEX COMPETITION ANDORRA

VEX COMPETITION ANDORRA

La VEX COMPETITION és una de les competicions de robòtica més importants del món. Aquesta aplega nois i noies des dels 10 anys fins els 23 anys.

Després de l’èxit de l’anterior edició, aquest any Andorra disposarà dels seus propis torneigs, amb dret a donar places a la final internacional.

Hem creat una nova pàgina web que recull tots la informació de la competió.

Aquest any, només participarem en la categoria VEX IQ CHALLENGE, per nois i noies de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO.

La competició és realitzarà el dia 8 de febrer de 2020 a l’ILLA CARLEMANY i comptarà amb equips andorrans i espanyols. Aquells equips nacionals que es classifiquin podran accedir a la gran final nacional d’Andorra que es celebrarà el dia 15 de febrer.

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.