logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

VEX IQ CHALLENGE GIRONA 2020

Loopa > Notícies  > VEX IQ CHALLENGE GIRONA 2020

VEX IQ CHALLENGE GIRONA 2020

Ja hem iniciat la temporada 2020 de competicions de robòtica! Ens estrenem amb la VEX IQ CHALLENGE GIRONA. Participem a aquest torneig local per com a entrenament pels torneigs d’Andorra (local i final nacional).

Participem amb els dos equips 4AM i MMP.

Tot i trobar-nos amb equips molt ben preparats aconseguim guanyar el primer premi de Team Work, amb l’equip femení 4AM.

1r premi TEAM WORK per l'equip 4AM

Resultats:

1r Premi Team Work per l’equip femení 4AM

3ra posició Skills per 4AM

4a posició SKILLS per MMP

Recordeu el proper 8 de febrer VEX ANDORRA a l'ILLA CARLEMANY

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.