logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

World Robot Olympiad 2019 Final Nacional Espanyola

Loopa > Competicions  > World Robot Olympiad 2019 Final Nacional Espanyola

World Robot Olympiad 2019 Final Nacional Espanyola

La WRO és una competició de robòtica educativa d’àmbit internacional, que ofereix als joves una oportunitat d’apropar-se de manera lúdica i divertida a la tecnologia i l’enginyeria. Els estudiants, amb el suport d’un entrenador, han de construir un robot innovador que superi un repte. Així, aprenen i demostren la seva capacitat de resolució de problemes i al mateix temps desenvolupen les seves competències personals.

El cap de setmana del 14 i 15 de setembre de 2019, LOOPA va participar a la Final Nacional Espanyola amb  4 equips, EQUIP LOOPA, COM TU, 4AM i VIKINGS d’ANDORRA, en categories WeDo, Star, Elementary i Football. Aquests es van jugar una plaça a la final Internacional d’Hongria.

L’esdeveniment es va celebrar a Platja d’Aro i els resultats que vam obtenir só:

– Futbol 4rts
– WeDo 9ens
– Star 8ens
– Elementary 12ens

Per tots va ser una gran experiència i molts aprenentatges.

Ens veiem a la propera edició 2020!

No Comments

Post a Comment

Benvolgudes famílies.

Seguint les indicacions del Govern d'Andorra, LOOPA ha cancel·lat les activitats extraescolars presencials fins a nou avís.
Amb la voluntat de continuar donant-vos el millor servei possible malgrat les circumstàncies, des de Loopa us anirem enviant cada setmana exercicis, reptes, jocs i material per a poder treballar amb les noies i nois a casa.

Quedem a la vostra disposició per a la resolució de dubtes o per a qualsevol cosa que necessiteu.

Ens podeu contactar via mail a info@loopa.ad o al telèfon (+) 376 882 205, també hem habilitat una sala per a poder contactar per videoconferència, on estarem disponibles de dilluns a divendres de 17:00h a 19:00h. Per accedir-hi, us demanem que abans d'entrar a la sala de videoconferència, ens feu arribar un correu electrònic per així no tenir múltiples sessió obertes a la vegada.